Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírlevél

Hírlevél, előfizetés, esettanulmányok.

 

Tisztelt Hírlevélolvasók!

 

 

2010. október 1-től havi hírlevelem (feliratkozás. www.sinkatax.hu)  jelentősen átalakul. Egyrészt változik a neve - (adó)Mentőöv -, másrészt lesznek olyan tartalmak, amelyek csak díjfizetés ellenében lesznek elérhetőek.

Alapvetően – természetesen- egy része továbbra is ingyenes marad, de azok, akik érvényes előfizetéssel rendelkeznek

 

  • elérhetnek a Hírlevélben foglaltakhoz kapcsolódó kiegészítéseket is, esettanulmányokat, e-bookokat,

  • e-mailben adózási és számviteli témakörben kérdéseket tehetnek fel, amelyre a választ a következő Hírlevélben kapják meg,

  • javaslatot tehetnek a Hírlevélben kifejtendő témákra,

  • a kézikönyvek, szabályzatok árából 10% kedvezményt kapnak.

 

A kibővült tartalmú, és oldalszámban is emelkedő Hírlevél mintegy felét a fentiek teszik majd ki. Ezeket a válaszokat, cikkeket az előfizetéssel nem rendelkezők is olvashatják, de nem tehetnek fel kérdéseket, illetve nem férhetnek hozzá a csak az előfizetők számára szóló kiegészítésekhez.

 

Előfizetési díj: havi bruttó  2.000,-Ft (töredéke a tanácsadás esetében érvényes adószakértői óradíjnak!).

 

Az előfizetés időszakának tekintetében nem kell a naptári év, negyedév kereteihez ragaszkodnod: azaz szólhat előfizetésed – például- 2010. október 1-től 2011. február 28-ig is.

 

A Hírlevél októbertől a tárgyhót követő 05-ig jelenik meg. A kérdés feltevése szempontjából a megelőző hó 25-e minősül lapzártának.

(Kivéve a szeptemberi, még ingyenes számot. Ez szeptember 30-án jelenik majd meg, a kérdések tekintetében „lapzárta: szeptember 15.)

Az előfizetés módja: küldj egy e-mailt az info@sinkatax.hu címre, tárgyként írd be: Hírlevél előfizetés. Az e-mailben add meg számlázási adataidat, azt a címet, ahová a számlát kéred, e-mail címedet, valamint azt, hogy milyen időtartamra kéred az előfizetést. Ennek alapján a megadott e-mail címedre díjbekérőt kapsz. Ennek kiegyenlítése után kapod meg a fizetős tartalmakhoz való hozzáférési adataidat, a díjfizetést igazoló számlát pedig postán kapod meg.

 

Kísérleti jelleggel” működik az augusztusi, illetve szeptemberi Hírlevél. Az augusztusi Hírlevélhez kapcsolódó Esettanulmányt szabadon letöltheted az „Esettanulmányok, előfizetőknek szóló tartalmak” pontban (www.sinkatax.hu) szeptembertől. Továbbá várom e-mailben a kérdéseket is, amelyekre a választ a szeptemberi számban találhatod, ekkor még ingyenesen.

Az, hogy éltél az ingyenes próba lehetőségével, nem jár előfizetési kötelezettséggel.

 

 
 

Webáruház belépés

Regisztráció Jelszókérés


Archívum

Naptár
<< December / 2022 >>